I Vy můžete pomoci I Vy můžete pomoci
dárcovský účet č. 4289681369/0800
Navigace Instagram Facebook

Sbírka Knoflíkový týden

Děkujeme, že stejně jako my cítíte potřebu pomáhat.

Centrum J. J. Pestalozziho organizuje sbírkový projekt Knoflíkový týden. Hlavním cílem sbírky je umožnit přímou a účinnou pomoc dětem, dospělým i seniorům, kteří se bez pomoci neobejdou. Projekt byl poprvé realizován na podzim roku 2016. Probíhá dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim.

Pomáháme dětem z problémových rodin, zanedbávaným, týraným, zneužívaným, se školními a výchovnými problémy či ohroženým domácím násilím. Dále pracujeme s dětmi, které mají zkušenost s ústavní výchovou a potřebují pomoc při přechodu do samostatného života.

Pomáháme dospělým nejčastěji při řešení vztahových problémů, ztrátě partnera, v případě vážného onemocnění svého či někoho blízkého, psychických problémů, domácího násilí nebo při řešení problémů s dluhy atd.

Nejbližší sbírka proběhne na podzim 2024, termín bude ještě upřesněn. Více informací o sbírce naleznete na webu KnoflikovyTyden.cz.

 Pomozte QR kódem

Pomoci v naší sbírce můžete také prostřednictvím svého chytrého telefonu a internetového bankovnictví. Připravili jsme QR kódy, jejichž naskenováním odešlete příspěvek ve výši 500 Kč, 200 Kč nebo 50 Kč rychle a snadno přímo na náš sbírkový účet.

500 Kč 200 Kč 50 Kč