I Vy můžete pomoci I Vy můžete pomoci
dárcovský účet č. 4289681369/0800
Navigace Instagram Facebook

Nadace ČEZ podpořila další rozvoj naší neziskovky

/ Archiv aktualit

Všichni se potřebujeme rozvíjet a růst. Nadace ČEZ v rámci projektu Neziskovky 2021 podporuje rozvoj a profesionalizaci neziskových organizací. Naší organizaci poskytla prostředky na profesionální zpracování strategického, PR a fundraisingového plánu. Díky spolupráci s profesionálem z oblasti strategického řízení, máme šanci vylepšit oblast řízení, financování i kvalitu poskytovaných služeb.

Strategické řízení pomáhá předvídat problémy a reagovat na příležitosti. Dává jasné cíle a směry pro budoucnost naší organizace a služeb, pocity jistoty pracovníkům. Pomáhá zvyšovat kvalitu managementu, zlepšovat komunikaci, motivaci, koordinaci. Odborně zpracované dokumenty současně umožní ucházet se o Značku spolehlivosti a jiné certifikáty, které jsou často podmínkou pro udělení grantů. Získaná ocenění zvyšují šance na získání nových zdrojů financování a zároveň jsou zárukou, že organizace naplňuje své poslání a řádně hospodaří se svěřenými prostředky.

Díky provedené analýze bude patrné, které profese je nezbytné obsadit, aby byla organizace schopna krátkodobé a dlouhodobé cíle naplňovat. Přínos pro klienty je v zachování vysoké odborné péče, neomezování služeb z důvodu chybějících prostředků, které lze v dalších letech v důsledku pandemie očekávat.