I Vy můžete pomoci I Vy můžete pomoci
dárcovský účet č. 4289681369/0800
Navigace Instagram Facebook

Ing. Pavel Šotola, radní Pardubického kraje pro sociální věci a neziskový sektor

/ Proč nás podporují?

Uplynulý rok byl pro celou společnost zátěžovým obdobím, které vyvstalo v souvislosti s pandemií koronaviru. Vzhledem k vládním restrikcím byli rodiny i jednotlivci nuceni na tato nařízení reagovat a fungovat v nestandardním režimu, což bylo v mnoha případech příčinou stresových situací a následných psychických vypětí a vztahových třenic.

A právě toto období potvrdilo a zdůraznilo potřebnost zkušených odborníků, kteří dokážou reagovat na nové společenské problémy a erudovaně pomoci především dětem či mladým dospělým, kteří mají problémy ve vztazích a nemají oporu v rodině. A nejen jim, ale i celým rodinám, které se ocitly v krizi a mají snahu své problémy řešit. V tomto ohledu dobře zafungovala možnost komunikace s klienty přes sociální sítě a zapojení se do tematických platforem.

To vše je odrazem schopnosti a velké profesionality managementu Centra J. J. Pestalozziho hledat nové způsoby řízení a kreativity zaměstnanců rozvíjet jednotlivé služby. Oceňuji a vážím si veškerého úsilí, které pracovníci Centra J. J. Pestalozziho vkládají do své práce a pomáhají tak ohroženým lidem pojmenovávat problémy a nacházet zdroje k jejich řešení.